Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felesleges vagy hatékony a webshop marketing?

Ahhoz, hogy a webshop marketingnél hatékonyságról beszéljünk, elengedhetetlen a jól meghatározott célok, és ezekhez használható hirdetési felületek, ezen célokhoz igazodó hirdetési kampányok, a mérhető eredmények, valamint a folyamatos és adatvezérelt optimalizálás.

0 Tovább

Kerítés elemek vagy fal egy privát szféra megőrzése érdekében?

Mi miatt van szüksége az embereknek kerítésre? A tulajdonuk megőrzésére, a privát szférája fenntartására, számos oka van annak, hogy nem hagyjuk az udvarunkat prédául a járókelőknek, hanem bekerítjük, sőt, igyekszünk a látványt is eltakarni az illetéktelen szemek elők.

0 Tovább

Tudatos vagy tudatlan mobilozás?

Sajnos az okoseszközök elterjedésével számos új probléma látott napvilágot. Ennek is a fiatalabbak vannak jobban kiszolgáltatva, de számos felnőtt is küzd szorongásokkal, stresszel, és olyan gonddal, mely a képernyőfüggésre vezethető vissza.

0 Tovább

Vagány vagy praktikus játékok fiúknak?

A járgányok és a puskák biztosan népszerű játékok fiúknak. De a mai okos eszközök nyújtotta élmények mellett, a mindenféle lövöldözős xbox, ps és telefonos játékok fiúknak kifejezetten nagy élményt nyújtanak, és ezek mellett nem könnyű felvennie a versenyt a hagyományos játék iparnak. A fifáról nem is beszélve!

0 Tovább

Kétrétegű vagy háromrétegű üvegezés a műanyag ablak esetében?

Önnek is eljött a nagy felújítások ideje? Esetleg lakást épít, és nem tudja még, hogy jövendőbeli otthonát milyen nyílászárókkal lássa majd el?

0 Tovább

versus

blogavatar

Sokszor állunk választás előtt. Ebben a blogban igyekszem egyes esetekben a választást megkönnyíteni összehasonlító cikkek segítségével.

Utolsó kommentek